Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Willy Van Den Berkstraat in Haarsteeg 5254 HG

Willy van den Berkstraat

5254 HG Haarsteeg
Koopsom € 347.500,- v.o.n.

Omschrijving

Zicht op ruimte in Haarsteeg. Zelf bouwen in Brabant.

Wonen in één van de mooiste streken van Brabant!
Ruimte voor Ruimte ontwikkelt 10 vrije kavels in Haarsteeg, gemeente Heusden. Hier kunt u uw eigen droomhuis realiseren, in de omgeving van Maas en natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. Heusden maakt deel uit van het Waalbossgebied, tussen Waalwijk en Oss.

Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zicht op ruimte in Haarsteeg. Zelf bouwen in Brabant.

Wonen in één van de mooiste streken van Brabant!
Ruimte voor Ruimte ontwikkelt 10 vrije kavels in Haarsteeg, gemeente Heusden. Hier kunt u uw eigen droomhuis realiseren, in de omgeving van Maas en natuurgebied Loonse en Drunense Duinen. Heusden maakt deel uit van het Waalbossgebied, tussen Waalwijk en Oss.

Het plangebied is ongeveer 3,3 ha groot en omvat in totaal 24 kavels, waarvan er 10 als vrije kavels door Ruimte voor Ruimte in verkoop worden gebracht. De vier nog beschikbare kavels variëren in omvang van circa 713 m² tot 1.078 m². De prijzen van de nog beschikbare kavels variëren van € 270.500,- tot 347.500,- von.

Ruimte voor Ruimte
Door geheel Brabant heeft Ruimte voor Ruimte ruim 1.100 kavels verkocht. Hierop zijn kopers hun droomwoning gaan realiseren. Met name de sterke locatie, de droom om een eigen woning te bouwen, hebben gezorgd dat er een fantastisch resultaat is neergezet.

Bovendien biedt Ruimte voor Ruimte: Het Ruimte voor Ruimte Verkoop Eigen Woning Programma. Waarbij Ruimte voor Ruimte samen met ons de zorg voor de verkoop van uw eigen woning op zich neemt. Voor meer informatie hierover kunt u dit in alle rust bij ons doornemen.

Tevens biedt Ruimte voor Ruimte een Architecten/Bouwers Programma. Daar de kosten van bouwen op dit moment ongekend laag zijn, heeft iedereen een bijzonder groot prijsvoordeel op een nieuwbouwwoning. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar uw wensen en de uitgebreide kansen die er juist nu zijn, om uw landhuis of villa te realiseren.

Daarom nu nieuwbouw!
De voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:

1. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

2. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

3. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

4. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

5. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

6. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie

7. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

8. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

9. Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor of kijk voor meer informatie over de bouwkavels in Haarsteeg op de website van Ruimte voor Ruimte.

Wij nodigen u van harte uit om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons kantoor op telefoonnummer 073-6441445.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 347.500,- vrij op naam Specificatie Inclusief BTW Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Indeling Perceeloppervlakte 1077 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag
Route van naar Willy van den Berkstraat, 5254 HG Haarsteeg

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.