Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Willy Van Den Berkstraat in Haarsteeg 5254 HC

Willy van den Berkstraat

5254 HC Haarsteeg
Koopsom € 551.100,- v.o.n.

Omschrijving


Willy van den Berkstraat, kavel 6 + Vrijstaand woonhuis

DIT KAVEL IS AFGEPRIJSD EN DEZE WONING BOUWT U AL VANAF € 346,- per m3.
Op dit kavel hebben wij nog andere woningen die wij vanuit ons kantoor kunnen verstrekken.

Voor mensen die hun eigen droomhuis willen vormgeven zijn er diverse mogelijkheden in Haarsteeg. Op de kavels van Ruimte voor Ruimte bent u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2015 Woonoppervlakte 230 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Kaart

Route van naar Willy van den Berkstraat, 5254 HC Haarsteeg

Omschrijving


Willy van den Berkstraat, kavel 6 + Vrijstaand woonhuis

DIT KAVEL IS AFGEPRIJSD EN DEZE WONING BOUWT U AL VANAF € 346,- per m3.
Op dit kavel hebben wij nog andere woningen die wij vanuit ons kantoor kunnen verstrekken.

Voor mensen die hun eigen droomhuis willen vormgeven zijn er diverse mogelijkheden in Haarsteeg. Op de kavels van Ruimte voor Ruimte bent u vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente.
Om u toch een idee te geven tegen welke scherpe prijzen u nu uw woning kunt laten bouwen, presenteren wij u deze woning die past binnen de bebouwingsvoorschriften van de gemeente. Uiteraard kan deze woning voor u op maat worden gemaakt en zijn er diverse andere mogelijkheden om uw droomwoning te bouwen in Haarsteeg.

http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/ruimte_voor_ruimte/id/917

Deze woning is gerealiseerd door een gerenommeerd bouwbedrijf waar onze klanten meer dan tevreden over waren. De makelaar kan u uitgebreid informeren over deze woning en de kavels in dit plan.

Getoonde beelden geven een goede indruk van de bouwmogelijkheden en kosten, wel kan de gemeente nog nadere eisen stellen over detaillering en kleurgebruik.

BOUWKENMERKEN
Perceelsoppervlakte : ca 713 m2
Oppervlakte woning: ca 200 m2
Inhoud woning: ca 745 m3

KOOPSOM
Kavel: € 269.000,- v.o.n.
Woning: € 253.400,-

Projectwebsite: http://www.ruimtevoorruimte.com/haarsteeg

Ruimte voor Ruimte heeft de 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij gezet.

1.Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m3 prijs van € 300,- tot € 325,00. Enkele jaren geleden was dit nog meer dan € 500,- euro per m3. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag.

2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

7. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie.

8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

10. Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.

Neem gerust contact op met ons kantoor via telefoonnummer 073-6441445, wij beantwoorden uw vragen graag.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 551.100,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2015 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 230 m² Perceeloppervlakte 713 m² Inhoud 763 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadaster: x 0000 Haarsteeg Oppervlakte 713 m²
Route van naar Willy van den Berkstraat, 5254 HC Haarsteeg

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.