Mijn favorieten

Nieuws

Waarom 's-Hertogenbosch zo leuk is om te wonen
Geplaatst op: 29 mei 2019
Denk je aan ‘s-Hertogenbosch, dan denk je aan Bossche bollen, de Sint-Janskathedraal en natuurlijk aan de beroemde schilder Jheronimus Bosch. Wil je ook eens wat anders? Wij geven je graag een aantal leuke tips.
Jaarlijkse vastgoed gemeenteranking; Den Bosch op de 83e plaats
Geplaatst op: 29 maart 2019
Ieder jaar publiceert Vastgoed actueel met woningcijfers.nl de gemeenteranking. Den Bosch is dit jaar op de 83e plaats te vinden, vorig jaar stond de onze gemeente nog op de 39e plek. De rangorde wordt vastgesteld door de woningmarktcijfers van de 380 Nederlandse gemeenten te wegen.
Prinsjesdag - wat merkt u er, als woningbezitter, van?
Geplaatst op: 19 september 2018
Er klonk een licht positief geluid tijdens Prinsjesdag, want het grootste deel van de Nederlanders (96%) gaat er in koopkracht op vooruit. Maar wat merkt u daar als (toekomstig) woningbezitter van? Dat hebben wij voor u op een rijtje gezet.
Oplossing woningtekort
Geplaatst op: 23 maart 2018
Er is in Nederland op dit moment een toenemend tekort aan woningen. Gelukkig wordt er steeds meer 'out of the box' gedacht. Zo komt Annemarie van Gaal met een creatieve oplossing!
Woningmarkt nu echt vastgelopen
Geplaatst op: 14 maart 2018
Starters en ouderen in met name de Randstad hebben het moeilijk op de huidige woningmarkt. Geldverstrekker Aegon trekt deze week aan de bel.