Mijn favorieten

 


Bepaal de waarde van jouw huis in Den Bosch...

 

...met de gratis waardebepaling van Woonaccent Makelaars 

Ben je van plan om te verhuizen? Dan wil je graag weten wat de actuele waarde is van jouw woning. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Den Bosch. Onze makelaar komt op een afgesproken tijd langs om de woning op te nemen en kan direct een schatting geven van de waarde.
 


Meteen een schatting van de waarde van jouw huis

Als de makelaar de woning heeft gezien kan hij ter plekke een schatting geven van de waarde. Dit is gebaseerd op aspecten zoals de onderhoudsstaat van jouw woning, kwaliteit van constructie, mogelijkheden tot uitbreiding, isolatie etc. In het vooronderzoek wordt informatie gezocht over:


 
  Verkochte huizen in jouw wijk 
  Marktinformatie en statistieken over de prijsontwikkeling in jouw regio
  De ligging en faciliteiten in de omgeving

 

Wil je in plaats van een grondige waardebepaling een indicatie van de waarde van jouw woning via Whatsapp ontvangen? Klik dan hier voor een waarde-indicatie via e-mail>


Benieuwd naar de waarde van jouw woning in Den Bosch?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis waardebepaling. Nadat onze makelaar een schatting van de waarde heeft afgegeven zal hij mogelijke kansen of zwaktes van je huis bespreken, zodat je de verkoopwaarde kunt verhogen. Na dit advies kun je beslissen of je jouw woning wilt verkopen met Woonaccent Makelaars Den Bosch.

Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken of bel ons direct op 073-6441445.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring