Mijn favorieten

 


Een huis kopen in de regio Den Bosch

 

Je bent op zoek naar een een koopwoning in de omgeving van Den Bosch. Het is op dit moment aantrekkelijk om je te oriënteren op het kopen van een huis. Dankzij de huidige lage rente zijn je maandelijkse lasten relatief klein. Vergeleken met de actuele huurprijzen is het op dit moment vaak gunstiger om een huis te kopen. Daarnaast kun je nu nog profiteren van de prijsdalingen die veroorzaakt zijn door de crisis. De huizenprijzen stijgen, maar zijn nog niet op het peil van voor de crisis. 

Het afgelopen jaar is de woningmarkt in Den Bosch, maar ook in andere delen van Nederland, enorm aangetrokken. Hierdoor zijn er meer woningen verkocht dan dat erbij zijn gekomen, waardoor het woningaanbod is geslonken. Het kopen van een huis is een grote stap waar je voor langere tijd aan vast zit en waarbij je geen risico wilt lopen dat het aan je neus voorbij gaat.


Wat kan een aankoopmakelaar voor jou betekenen?

De aankoopmakelaar van Woonaccent Den Bosch geeft je begeleiding tijdens het gehele aankoopproces en zorgt ervoor dat jij wél in aanmerking komt voor jouw droomwoning, daarnaast bespaart de aankoopmakelaar van Woonaccent Den Bosch je tijd, zorgen en geld door zijn objectieve blik te behouden gedurende het bezichtigingstraject, mogelijke bouwkundige gebreken te signaleren en voor jou een scherpe onderhandeling aan te gaan. 

Wil jij weten hoe de aankoopmakelaar jou nog meer kan helpen bij het aankopen van een woning? Vraag een gratis adviesgesprek aan via de button hieronder of bel ons direct op 073-6441445

Hoe bespaart de aankoopmakelaar je tijd, geld en zorgen?


 Direct op de hoogte van woningen die op de markt komen

 Doet de 1e bezichtiging 

 Bewaakt jouw eisen en wensen (objectiviteit)
 
 Strategische en scherpe onderhandelaar

 Juridische en bouwkundige kennis

 Deskundige en persoonlijke begeleiding

 De inspectie van de woning en controle van koopovereenkomst en akte van levering


Kom eens langs om jouw mogelijkheden en woonwensen te bespreken. Wij maken graag eens kennis!                                                       
                                                                                                                                                                             


Voordelen van een aankoopmakelaar

 
 

 
  

Gratis adviesgesprek


Vul het onderstaande formulier in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Na dit gesprek heb je meer inzicht in jouw mogelijkheden en woonwensen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 073-6441445.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring