Mijn favorieten

 


Over Woonaccent Makelaars Den Bosch


Wij staan klaar voor jouw verhaal en jouw woonwens 

Dit is het team van Woonaccent Makelaars Den Bosch, oftewel De Meierij. In 1994 is Woonaccent Makelaars Den Bosch gestart. Inmiddels heeft de vestiging een stevige groei doorgemaakt en is actief op het gebied van verkoop, aankoop, taxaties en verhuur van woningen. 

Ons makelaars geven elke dag alles wat wij in huis hebben om een persoonlijke dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij maken graag eens kennis. Kom eens langs voor een kop koffie en wij vertellen meer over onszelf en onze diensten. Tot gauw! 


makelaar-in-den-bosch

 Waarom Woonaccent Makelaars Den Bosch?

Bij het verkopen of aankopen van een huis nemen de makelaars van Woonaccent Den Bosch jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt. Het meedenken met de klant, hem of haar alle mogelijkheden laten zien, en advies te geven over de beste optie. Dat is waar Woonaccent Makelaars Den Bosch voor staat. Persoonlijke begeleiding en vakkundigheid. 

  Al 15 jaar ervaring in de woningmarkt van Den Bosch en omgeving
  Klanten beoordelen onze diensten gemiddeld met een 8,6
  Professionele begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke situatie 
  De kans om onze makelaar 3 maanden gratis uit te proberen. Klik hier voor de actie.


Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek zetten wij jouw mogelijkheden uiteen en vertellen wij je meer over onze werkwijze. Je kunt Woonaccent Makelaars Den Bosch ook direct bereiken via 073-6441445.

                                               

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring