Mijn favorieten

     


Downloads van Woonaccent Makelaars Den BoschDe gratis downloads van Woonaccent Makelaars Den Bosch zorgen voor een goede voorbereiding bij het aankopen of verkopen van een woning. Ook vind je hier andere downloads die betrekking hebben op wonen, zoals checklists voor verhuizingen of bezichtigingen. Bekijk hieronder of jouw vraag erbij staat. Het downloaden is zeer gemakkelijk en doe je door op de afbeeldingen te klikken. Een andere vraag? Neem dan contact op met onze makelaars. Wij helpen je graag verder!

 


Stappenplan woning verkopen in Den Bosch 

Klik op de bovenstaande afbeelding en download de gratis infographic 'Stappenplan woning verkopen in Den Bosch'.

 


Kun je beter huren of kopen?

Of je beter kunt huren of kopen ligt aan je situatie. Door deze gratis downloads kom je erachter wat voor jouw situatie beter is. Klik op de blauwe links  'Wat als ik huur' of 'Wat als ik koop' om de checklists te downloaden. 

 


Wat moet ik weten over samenwonen in Den Bosch

Wanneer je gaat samenwonen moet je bepaalde beslissingen nemen. Bekijk in deze gratis infographic waar je rekening mee moet houden. Klik op de afbeelding om de gratis infographic te downloaden. Vergeet niets met deze Verhuizing Afvinklijst

Vink alle to'-do's af voor, tijdens en na je verhuizing met deze handige afvinklijst. Je downloadt de lijst door op de bijbehorende afbeelding te klikken.

Bezichtigingstips 

Klik op de afbeelding hierboven en download de gratis bezichtigingstips. Zo weet je zeker dat je niets mist tijdens de bezichtiging van jouw droomhuis.


Mijn huis in den bosch voorbereiden op een bezichtiging

Je huis voorbereiden op een bezichtiging 

Wanneer je kijkers krijgt moet je jouw huis voorbereiden. Met deze checklist vergeet je geen enkele ruimte en maak je een optimale eerste indruk. Klik op de bijbehorende afbeelding om de checklist te downloaden.